Over mij

Ik ben Desirée van de Gaar. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 actieve jongens.
Na een succesvolle afronding van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en de master Special Education Needs (autisme) , heb ik ruim 10 jaar werkervaring opgedaan binnen de gehandicaptenzorg, het speciaal en regulier basisonderwijs en de academie voor Zelfstandigheid. Ik ben gecertificeerd als ‘Rots & Water‘ trainer. Ik werk onder andere met de methodiek ‘Op Eigen Benen‘. Dit is een methode om de eigenwaarde en zelfredzaamheid van mensen  te versterken. Op Eigen Benen start met de wens van het individu om meer sturing te geven aan zijn leven. Het traject begint met het in kaart brengen van de competenties met behulp van de instrumenten INVRA-Wonen en/of INVRA-Arbeid. INVRA staat voor INventarisatie van RedzaamheidsAspecten.

Met een rugzak vol ervaringen en op eigen kracht, ben ik sinds april 2015 ‘op eigen benen’: dat is mijn ME-POWER!!!!!!
ME-POWER is ontstaan uit liefde voor mensen en gedreven door enthousiasme en passie om goede begeleiding en ondersteuning te bieden.
Begeleiding en ondersteuning waar aandacht is voor de sociaal-emotionele kant.  Want als je lekker in je vel zit, gaat alles vaak veel beter.

Ik geloof dat iedereen uniek is, zijn eigen talent, drijfveren en kracht heeft. Als je dit herkent en in je kracht wordt gezet om dit verder te ontwikkelen, zul je succesvoller en gelukkiger zijn in de toekomst. Ik geloof ook dat sociale mensen met zelfvertrouwen, zelfkennis en passie gelukkiger zijn en meer  kansen hebben om zich succesvol te ontplooien.

Niets is leuker dan tevreden en blije mensen, die meer zelfvertrouwen krijgen, gaan stralen en zich sterker voelen staan (letterlijk en figuurlijk)!

Het is mijn streven om jou een ‘rugzak’ vol met positieve ervaringen mee te geven, zodat JIJ zelfstandig en vol vertrouwen een volgende stap in je ontwikkeling kunt maken.

“Alles begint met het zetten van de eerste stap!
Ben jij bereid om je rugzak op te pakken en die eerste stap te zetten? ”

YES, YOU CAN!!!

Hartelijke groet,

handtekening

Desirée van de Gaar

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nog meer van me weten? Bezoek mijn LinkedIn profiel